Ervaringen van klanten

Vanesca geeft je de ruimte om je verhaal te doen met alle emoties die daarbij horen. Ze leert je om lief te zijn voor jezelf en dingen die niet gingen zoals ik wilde, een plek te geven. 

Heel fijn, vertrouwd en nooit ongemakkelijk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak gesteld en professioneel behandeld. Niets van wat ik voelde, zei of deed was gek. Er was meer dan genoeg ruimte om vragen te stellen en Vanesca was meer dan betrokken. Ook heb ik het als extra fijn ervaren dat er tijd is genomen voor mijn onbeantwoorde vragen. Vanesca heeft zorg gedragen om altijd alle antwoorden binnen haar macht boven tafel te krijgen. Hierdoor hebben losse eindjes bij mij ook een plekje gekregen. Ik heb geleerd dat het "oké" is om te voelen wat je voelt, zonder daar direct een oordeel aan te hangen. Tevens heb ik tactieken geleerd om mezelf tot rust te brengen zodra mijn trauma door een trigger wordt aangesproken. Ik zou Vanesca zeker aanbevelen als fijne therapeute die een uiterst veilige omgeving creëert om je kwetsbaar op te stellen.   

Beste Vanesca,

Wij zijn heel blij dat uw ons heeft geholpen met de angst die in ons zat om aanstaande ouders te worden. Onze zoon Djayden is 04-03-2022 geboren. Jordy is helemaal in de wolken van ze zoon. De angsten zijn helemaal weg. Ik moet nog een beetje landen verwegen een best zware bevalling. Maar verder gaat het goed.

M.v.g Dorien en Jordy


Vanesca is een heel warme vrouw en heeft verstand van zaken. Lief maar eerlijk. Ze heeft me goed geholpen en ik ben haar erg dankbaar. Veel succes en geluk 

Ik heb heel veel gehad aan mijn gesprekken met Vanesca. Ze is heel begripvol en geeft alle ruimte aan gedachtes en emoties. Niks is gek. Door de ademhalingsoefeningen kun je goed voelen welke emotie je precies hebt en waar het zit. Hierdoor creëer je ruimte en kun je afstand doen van deze emoties. Hierna kun je veel helderder nadenken. Tot slot heb ik geen gevoel meer van falen over mijn eerste bevalling. Nooit gedacht dat ik zover zou komen! Vanesca bedankt!  

Vanesca heeft mij enorm geholpen met haar coaching. Tijdens mijn tweede bevalling liep ik helaas een trauma op. Ik zat behoorlijk diep en via mijn huisarts werd ik op een wachtlijst van 3-4 maanden geplaatst voor ik hulp kon krijgen bij een psycholoog. Zo lang wachten zag ik echt niet zitten. Bij Vanesca kon ik gelukkig heel snel terecht. Zij heeft mij enorm goed geholpen, ook met EMDR. Door haar praktijkervaring als verloskundige begrijpt ze de situaties die je schetst heel goed. Daarnaast heeft ze de gave om rustig naast je te gaan zitten terwijl jij zelf door hele heftige emoties heen gaat. Ik vond dat heel erg fijn. Voor iets wat helemaal niet leuk is (en je het liefst niet nodig hebt), maakt ze het toch best leuk haha! Want we hebben ook best wat gelachen samen. Ik raad Vanesca zeker aan als je met iets rondloopt wat gerelateerd is aan je zwangerschap/ bevalling en waar je professionele hulp bij kunt gebruiken! Kirsten.

Ik ben met een beladen gevoel de kamer van vanesca ingekomen tijdens de intake en had nooit gedacht dat vanesca mijn verdriet kon helpen een plekje te geven. Maar door de goede begeleiding heb ik minder afspraken nodig gehad dan dat ik had gedacht.